La vida, el nostre temps

Blog destinat a l’anàlisi i la reflexió de Vicis del Temps, de Valentí Puig

Sopars d’amics 2

Filed under: Uncategorized — carpeife at 11:53 am on Dimecres, gener 13, 2010

Ens explica en què consisteix els sopars amb els amics: records d’infància, memòries de coses que han ocorregut en el passat, gran humor que ens fa riure i ser feliços durant tot el sopar.

Una de les frases representatives del fragment és “també és cert que amb els bons amics no hi podem sopar cada dia: l’amistat no duraria gens. Aleshores els sopars d’amics potser no seran altra cosa que una treva de la vanitat”. Si tots els dies acabem dinant amb els amics o sopant acabaríem discutint, de la mateixa manera que ho fem amb la família. Quant més ens veiem, més confiança i més temes tenim per barallar-nos. Açò és el que fa la convivència. Quant més temps passes amb una persona més temps tens per discutir. A més a més, si fem aquests sopars sovint no ocorreria el mateix de sempre, ja no recordaries els moments de la infància perquè no pots estar tots els dies recordant el mateix, sinó que sortirien altres temes que no són els normals en els sopars d’amics que es fan de tant en tant.



No hi ha comentaris »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 2 4 ?